Testimoniale

Testimoniale Baneasa Trail Run Series

Florin Munteanu


Este minunat ca s-au mobilizat atatia oameni sa participe la o cursa de iarna, chiar daca nu a fost zapada. Merita sa venim si la editia urmatoare!

Adrian Dobre


Am participat si anul trecut la Baneasa Trail Run. Este cursa la care vin cu gasca, suntem o gasca mare de alergatori, ne plac traseul si atmosfera, suntem cu totii prieteni. De fapt, asta este Baneasa Trail Run, o cursa a prietenilor!

Mihai Teodorescu


Traseul presarat cu voluntari la fiecare schimbare de direcție, ce ne incurajau frenetic, a fost superb. Doua sute de nebuni au crosetat printre copaci, batatorind zapada proaspata. Mai vreau!

Florin Simion

Time Trial Running


Desi aveam multe motive sa ma retrag rapid de la Baneasa, atmosfera deosebita de dupa concurs m-a induplecat. BTR […] poate deveni un bun reper in calendarul competitional.

Dragos Pirnog


Atmosfera de la antrenamente si din timpul cursei, organizarea impecabila, frumusetea traseului si nivelul ridicat al participantilor care te motiveaza sa dai mai mult sunt principalele motive pentru care imi doresc sa revin si in 2014 cand sper sa imi imbunatatesc timpul.

Serban Damian

Ro Club Maraton


M-am bucurat de alergare pentru că peisajul era foarte frumos. De asemenea, plăcută a fost și masa la restaurantul Casa Albă unde am fost invitați după concurs. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu o mulțime de prieteni și să mai discutăm.

Andrei Gligor


A fost Baneasa Trail Race, a fost o experienta de neuitat pentru mine, atat datorita peisajului de poveste, cat si datorita faptului ca a fost prima mea alergare pe un astfel de teren si pot spune ca mi-a placut la nebunie. Singurul regret este ca au fost doar 10 kilometri. :)

Gabriel Solomon

People for Sport


A fost o cursa superba, cu un traseu foarte frumos, pacat de forma mea. Ma antrenez eu toata iarna si revin la anul sa ma razbun. Pana atunci, nu pot decat sa ramin cu o amintire frumoasa si cu pofta mai mare pentru alergat iarna asta…

Radu Milea

Sport la Orice Varsta


Prietenii de la traiescsanatos.org au facut o treaba formidabila anul acesta si au ridicat stacheta organizarii foarte sus!

Maria Rus

Diva In Bocanci


Exista multe feluri de antrenamente care sa te ajute sa devii un alergator mai rapid si mai puternic, dar cea mai placuta si distractiva metoda este cea de a experimenta conditii noi de desfasurare, iar pentru mine Baneasa Trail Run a fost o astfel de situatie.
 • Este minunat ca s-au mobilizat atatia oameni sa participe la o cursa de iarna, chiar daca nu a fost zapada. Merita sa venim si la editia urmatoare!
  Florin Munteanu
 • Am participat si anul trecut la Baneasa Trail Run. Este cursa la care vin cu gasca, suntem o gasca mare de alergatori, ne plac traseul si atmosfera, suntem cu totii prieteni. De fapt, asta este Baneasa Trail Run, o cursa a prietenilor!
  Adrian Dobre
 • Traseul presarat cu voluntari la fiecare schimbare de direcție, ce ne incurajau frenetic, a fost superb. Doua sute de nebuni au crosetat printre copaci, batatorind zapada proaspata. Mai vreau!
 • Desi aveam multe motive sa ma retrag rapid de la Baneasa, atmosfera deosebita de dupa concurs m-a induplecat. BTR […] poate deveni un bun reper in calendarul competitional.
  Florin Simion
  Time Trial Running
 • Atmosfera de la antrenamente si din timpul cursei, organizarea impecabila, frumusetea traseului si nivelul ridicat al participantilor care te motiveaza sa dai mai mult sunt principalele motive pentru care imi doresc sa revin si in 2014 cand sper sa imi imbunatatesc timpul.
 • M-am bucurat de alergare pentru că peisajul era foarte frumos. De asemenea, plăcută a fost și masa la restaurantul Casa Albă unde am fost invitați după concurs. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu o mulțime de prieteni și să mai discutăm.
  Serban Damian
  Ro Club Maraton
 • A fost Baneasa Trail Race, a fost o experienta de neuitat pentru mine, atat datorita peisajului de poveste, cat si datorita faptului ca a fost prima mea alergare pe un astfel de teren si pot spune ca mi-a placut la nebunie. Singurul regret este ca au fost doar 10 kilometri. :)
 • A fost o cursa superba, cu un traseu foarte frumos, pacat de forma mea. Ma antrenez eu toata iarna si revin la anul sa ma razbun. Pana atunci, nu pot decat sa ramin cu o amintire frumoasa si cu pofta mai mare pentru alergat iarna asta…
  Gabriel Solomon
  People for Sport
 • Prietenii de la traiescsanatos.org au facut o treaba formidabila anul acesta si au ridicat stacheta organizarii foarte sus!
  Radu Milea
  Sport la Orice Varsta
 • Exista multe feluri de antrenamente care sa te ajute sa devii un alergator mai rapid si mai puternic, dar cea mai placuta si distractiva metoda este cea de a experimenta conditii noi de desfasurare, iar pentru mine Baneasa Trail Run a fost o astfel de situatie.
  Maria Rus
  Diva In Bocanci