Start inscrieri Baneasa Spring Trail Run

Salveaza datele seriei Baneasa Trail Run
January 29, 2016
Video oficial Baneasa Trail Run 2015
February 12, 2016

Start inscrieri Baneasa Spring Trail Run

Am deschis inscrierile Baneasa Spring Trail Run ce va avea loc in 24 aprilie. 750 de locuri disponibile! Te asteptam sa descoperim impreuna alergarea pe poteca, de data aceasta primavara.

Dupa ce in ultimii ani toate locurile Baneasa Trail Run au fost epuizate, culminand cu cei peste 1.000 de inscrisi la editia din decembrie 2015, am decis ca e timpul sa avem mai multe editii intr-un an. Vei avea astfel sansa sa cunosti traseele traditionale Baneasa Trail Run – cross 10.5 km si semimaraton 21 km – si intr-un alt anotimp, primavara.

INSCRIERE CROS – 10,5 KM INSCRIERE SEMIMARATON- 21 KM

Kitul de concurs va conține un produs pentru alergare, bidon de hidratare și baton energizant de la PowerBar, numărul de concurs personalizat, cronometrare cu cip de unică folosință, o portie de mancare dupa cursa, medalie de finisher, fotografii usor de identificat dupa nume sau numarul de concurs prin aplicatia MySportsPhotos, acces la punctele de hidratare si alimentare, clasament open si pe categorii,  servicii medicale de urgenta in zona de start/finish  și alte surprize.

 

Taxele de inscriere pornesc de la 75 lei si urca pana la 120 lei in functie de numarul de locuri ocupate. Pana pe date de 28 martie, inscrierile vor putea fi achitate exclusiv prin plata cu cardul bancar. Mai multe detalii gasiti in paginile de inscriere.

Și anul acesta, Băneasa Trail Run organizează antrenamente oficiale, care se vor desfășura între 13 martie, 27 martie si 10 aprilie. Alergările vor avea loc  pe traseul de cros de 10,5 km și vor avea ca scop familiarizarea alergătorilor cu padurea.

Mai multe detalii despre Baneasa Spring Trail Run.

„Băneasa Shopping City susține cea de-a 5-a ediție a Băneasa Trail Run. Băneasa Shopping City devine The City of Good Life prin diversitatea și calitatea magazinelor, a serviciilor oferite, dar mai ales, prin susținerea activă a membrilor comunității în reinventarea și redefinirea stilului personal. Acest lucru înseamnă implicit și sustinerea unui stil de viață sănătos, din care sportul și activitățile în aer liber nu pot lipsi”  a declarat Alexandru Bogdan, Marketing Director al Băneasa Shopping City.

Multumim sponsorului principal Baneasa Shopping City si partenerilor BCR, Ciuc Natur Radler, Carrefour, PowerBar, Barilla, Eisberg si Casa Alba, partenerilor media Radio 21, Preda Publishing, Asociatia Bucharest Running Club si SmartAtletic, precum si partenerilor tehinici Stejarii Country Club, Netopia, Web2SMS, Romprest, Quantix Marketing Insights si MySportsPhotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *