Special Pack Powerbar

Kitul de participare Baneasa Autumn Trail Run 2017
August 18, 2017
Start inscrieri Baneasa Winter Trail Run 2017
October 12, 2017

Special Pack Powerbar

POWERBAR® RECOVERY 2.0 – BAUTURA AVANSATA DE REGENERARE

Vrei cea mai mare eficienta din antrenamentul tau? Afla aici cum!

Obtine cea mai mare eficienta in cadrul antrenamentului tau! Pentru a sprijini regenerarea ideala, RECOVERY 2.0 a fost creat pe baza celor mai avansate cunostinte in nutritie sportiva si combina carbohidrati cu indice glicemic ridicat, pentru a reincarca rezervoarele de energie (rezerva de glycogen), cu proteine, pentru a sustine mentinerea musculaturii. In vederea sustinerii sistemului imunitar am adaugat zinc, iar impotriva oboselii musculare am adaugat magneziu. Pentru noi este foarte importanta utilizarea ingredientelor de o calitate premium, precum proteina din zer, faina de ovaz si arome naturale. Nu veti gasi vitaminte antioxidante in acest shake, intrucat rezultatele celor mai recente studii indica faptul ca acestea intarzie adaptarea naturala la antrenament a corpului. RECOVERY 2.0 nu contine stabilizatori, agenti de ingrosare sau conservanti!

Sugestie de consum:

  • Dupa antrenamente moderate si intense: amestecati 2 portii = 88g (aproximativ 6 lingurite de dozaj) cu 250 ml de apa si consumati imediat dupa incheierea antrenamentului.
  • Dupa antrenamente usoare: amestecati o portie = 44g (aproximativ 3 lingurite de dozaj) cu 125 ml de apa si consumati imediat dupa incheierea antrenamentului.
  • Ca o parte a unei diete variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos, consumati 1-2 portii pe zi, imediat dupa incheierea antrenamentului.

POWERBAR® ISOACTIVE bautura isotonica pentru sportivi cu 5 electroliti si amestec de C2MAX cu Sursa Dubla de Carbohidrati 

Pe parcursul antrenamentului pierdem prin transpiratie atat apa cat si electroliti. Corpul nostru are nevoie de electroliti si de carbohidrati pentru a creste absorbtia apei. Aditional, ideal este sa iti alimentezi complet nivelul de energie inainte de inceperea antrenamentului si sa realimentezi pe parcursul exercitiului cu pana la 90g de carbohidrati pe ora, depinzand de nivelul de intensitate si durata antrenamentului.
ISOACTIVE – Bautura Isotonica pentru sportivi este creat pentru antrenament si creste absorbtia apei, reenergizandu-te. Iti ofera 3 avantaje intr-un singur produs: fluid, electroliti si carbohidrati.
Ii furnizeaza corpului tau 5 ELECTROLITI (sodiu, clor, potasiu, magneziu si calciu) in proportia pe care ai pierdut-o prin transpiratie. Stiintific dezvoltata, formula C2MAX cu Sursa Dubla de Carbohidrati contine o proportie de 2:1 de surse de glucoza si fructoza. Cu arome natural si fara niciun conservant* (*conform reglementarilor in vigoare). Solutia de electroliti si carbohidrati creste absorbtia apei in timpul exercitiului fizic.

Sugestie de consum:

Dizolvati 33 g (aproximativ 3 lingurite) in 500 ml de apa
Strategie generala pentru activitati mai lungi de 60 de minute
– Beti 200 – 300 ml o ora inaintea inceperii activitatii fizice
– Beti 150 – 200 ml la fiecare 15 minute in timpul activitatii sportive
ISOACTIVE acopera de asemenea nevoia de carbohidrati cu 29 g pe fiecare sticla. In timpul activitatii sportive, recomandarea noastra este sa consumati pana la 90 g de carbohidrati pe ora, in functie de intensitate si durata.
– Ca parte a unei diete variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

POWERBAR® MAGNEZIU LICHID
Acum cu un nou design si un un gust imbunatatit!

Magneziul este important pentru a sustine metabolismul energetic si functia normala a muschilor. Mai mult decat atat, acesta ajuta la reducerea oboselii generale si a oboselii musculare. Magneziul este unul dintre cei 5 electroliti pe care corpul tau ii pierde cel mai mult prin mecanismul de transpiratie. In calitate de sportiv, este important sa te asiguri ca ii oferi organismului tau o cantitate suficienta de Magneziu. O fiola de MAGNEZIU PowerBar lichid iti ofera 250 de mg de citrat de magneziu de calitate plus vitamina B6. Vitamina  B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor.

Sugestie de consum

  • Beti o fiola de Magneziu pe zi. Agitati fiola bine inainte de folosire.
  • Acest supliment alimentar nu trebuie sa constituie un substitut pentru o dieta variata. O dieta echilibrata si un stil de viata sanatos sunt importante si nu trebuie neglijate.
  • Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu lasati produsul la indemana copiilor

Nu uitati, in kitul de participare regasiti un bidon de hidratare Powerbar!

1. 2016_Recovery 2.0_Raspberry_sachet 2. 2016_Isoactive Lemon_Australia_600g 2. 2016_Isoactive Orange_Australia_600g 3. 2015_Magnesium liquid_Ampulle4. PowerBar_Promobottle_750ml

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *