Prima ediție Băneasa Autumn Trail Run a adunat la start 1.000 de alergători

Video oficial Baneasa Spring Trail Run 2016
May 4, 2016
Kitul de participare Baneasa Winter Trail Run
October 24, 2016

Prima ediție Băneasa Autumn Trail Run a adunat la start 1.000 de alergători

Duminică, 18 septembrie, a avut loc prima ediție de toamnă a Băneasa Trail Run, competiție de alergare prin pădure pentru amatori, powered by Băneasa Shopping City și sponsorizată de Intersport.

Această ediție este prima de toamnă, dar a doua din an, care a adunat și de această dată la start 1.000 de oameni pasionați de alergare pe potecile pădurii Băneasa. Aceștia au avut de ales între cele două trasee, cel ce cros de 10,5 km și cel de semi-maraton de 21 km.

Noutățile acestei ediții au fost aduse de schimbarea locației de start/finish, pentru că de data aceasta s-a plecat în alergare de pe breteaua Aleii Privighetorilor. O altă schimbare facută de organizatori a fost startul în valuri pentru cele două curse, semi-maraton și cros, evitându-se în felul acesta aglomerația la intrarea în pădure.

Au rămas neschimbate entuziasmul participanților, traseul interesant, punctele de alimentare la care participanții au primit bunătăți din partea Carrefour si isotonic PowerBar, dar și tradiționala masă de la finalul cursei, la care au putut opta pentru o porție de gulaș sau pentru o porție de paste Barilla. Masa a fost completată de o salata Eisberg, apă minerală plată Borsec, o bere Ciuc Natur Radler 0,0% alcool și un iaurt Zuzu.

Comunitatea din jurul evenimentului Băneasa Trail Run devine din ce în ce mai numeroasă. Acest lucru reprezintă pentru noi o mare bucurie, dar și o responsabilitate. Vrem să oferim alergătorilor o experiență plăcută de fiecare dată, ținând cont de specificul fiecărui anotimp”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos, coorganizator.

,,Băneasa Trail Run înseamnă provocare, prietenie și aventură. Sunt 3 cuvinte cheie pe care le vom folosi în cele 3 ediții de anul acesta. Fiecare alergător are motivația lui pentru care vine să alerge la Băneasa Trail Run. De la organizare, traseu memorabil pe potecile pădurii, până la prilejul de a ieși cu prietenii la aer curat, fără să plece de fapt din București, a declarat Theodor Manolache, Partener al Running Media Consulting, coorganizator.

Într-adevăr, traseul este unul din motivele pentru care alergătorii vin la Băneasa Trail Run.

A fost foarte frumos, traseul a fost genial, foarte bine marcat, cu două puncte de alimentare variate. A fost o cursă exact cum trebuie, mi-a plăcut foarte mult și o să vin și la următoarea ediție, a declarat Alexandra, participantă Băneasa Autumn Trail Run.

 

Următoarea ediție a seriei Băneasa Trail Run are loc pe 11 decembrie 2017.

 

Clasamentul competiției îl puteți găsi la acest link:

http://baneasatrailrun.ro/autumn-trail-run/clasament-2016/

 

Powered by: Băneasa Shopping City

Sponsor: Intersport

Parteneri: BCR,  Generali, Borsec, Ciuc Natur Radler, Carrefour, PowerBar, Eisberg, Barilla, Zuzu, Romprest.

Parteneri media: Kiss FM

Pareneri tehnici: Stejarii Country Club, Polar, Quantix Marketing Insights, Bucharest Running Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *