ORGANIZATORI

ASOCIATIA TRAIESC SANATOS

Cine suntem ?

Trăiesc Sănătos este o asociație fondată în martie 2011 care promovează sportul ca activitate regulată și militează pentru o viață sănătoasă.

Ce facem?

Organizăm activități care stimulează interesul pentru practicarea exercițiilor fizice în rândul copiilor, tinerilor și adulților și folosește sportul ca pârghie pentru interacțiunea socială și pentru încurajarea tinerilor sportivi de performanță. Prin toate activitățile, transmitem mesajul că sportul este important în viața noastră, iar a participa la un eveniment sportiv este ceva natural, ce ține de voința și de dorința fiecăruia de a-și depăși limitele.

Ce ne propunem?

Să ne unim forțele și să ducem aceste mesaje mai departe și cu mai multă forță! Sportul să fie înțeles ca o provocare firească a unei nații, nu doar apanajul performanței, ci un atribut al vieții de zi cu zi pentru orice om.

RUNNING MEDIA

Expertiza in organizare si promvoare

Running Media este o companie cu expertiza in promovarea si organizarea de evenimente. Scopul nostru este sa facem fiecare eveniment memorabil atat pentru sponsori cat si pentru participanti, plecand de la concept pana la impementare.

ECHIPA BANEASA TRAIL RUN

Vlad Mihalache

Presedinte Asociatia Traiesc Sanatos


Una dintre preocupările noastre principale ramane promovarea sportului ca activitate regulată in viata fiecaruia dintre noi si speram ca tot mai multe persoane sa ni se alature in acest demers si sa ne ducă mesajul mai departe.

Theodor Manolache

Business Development Partner - Running Media


Băneasa Trail Run este, în primul rând, un eveniment de suflet pentru Running Media, este primul eveniment sportiv în a cărui organizare ne-am implicat, un proiect care a crescut frumos de la an la an și care își merită renumele de "Sărbătoarea Alergătorilor"