Kitul de participare Baneasa Spring Trail Run

cover artico 800 x 600
Baneasa Trail Run, cea mai populara cursa de trail running din Bucuresti
March 16, 2017
Medalie baneasa 2017 v2sample2
Medalia Baneasa Spring Trail Run
March 16, 2017

Kitul de participare Baneasa Spring Trail Run

kit_concurs v2

Editia de primavara Baneasa Trail Run, powered by Baneasa Shopping City, sponsorizata de Intersport si City Grill, va avea startul pe 23 aprilie.

Lasa orasul in urma pentru o zi si hai sa descoperi beneficiile alergarii pe poteca la Baneasa Spring Trail Run. Indiferent daca alergi traseul de cros 10,5 km sau traseul de semimaraton 21 km, padurea Baneasa te va incanta cu un peisaj proaspat de primavara. Nu vor lipsi ghioceii si nici cantecul pasarilor. Garantam aer curat, poteci prietenoase si distractie.

Kitul de participare este compus din urmatoarele produse si servicii: tricou tehnic de alergare Intersport, cupon discount 20% Intersport, bidon de hidratare si baton energizant de la Powerbar, numar de concurs personalizat, cip de unica folosinta pentru cronometrare electronica, medalie de finisher metalica turnata, aces la punctele de revitalizare de la start/finish si de pe traseu, o portie de pastrav la cuptor cu legume sau paste cu sos rosu, la alegere, fotografii usor de identificat incarcate in aplicatia mysportsphotos, clasament open si pe categorii, diploma de participare electronica, tombola cu premii pentru toti cei prezenti, servicii medicale in zona de start/finish si pe traseu.

Ridicarea kitului de concurs se va face pe baza actului de identitate cu care te-ai înscris și a declarației pe proprie răspundere semnată de către tine. În cazul în care nu ridici kitul personal, declarația trebuie semnată și de persoana care ridică kitul, ca martor care să certifice că tu ai semnat declarația și o copie a actului de identitate al participantului. Declaratia a fost trimisa fiecarui participant odata cu emailul de confirmare a inregistrarii.

Kitul se ridica doar in ziua si in intervalul orar stabilit. Aceste detalii vor fi comunicate pe site-ul evenimentului si pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *