Kitul de participare Baneasa Autumn Trail Run 2017

Untitled-1
PowerGel de la Powerbar in kitul de participare Baneasa Spring Trail Run 2017
April 14, 2017
Baneasa Trail Run Pack corect final
Special Pack Powerbar
September 13, 2017

Kitul de participare Baneasa Autumn Trail Run 2017

Editia de toamna Baneasa Trail Run, powered by Baneasa Shopping City, sponsorizata de Intersport si City Grill va avea startul pe 17 septembrie.

Ia-ti prietenii si hai la alergare pe potecile padurii Baneasa la Baneasa Autumn Trail Run. Am pregatit pentru tine cele doua trasee: cros 10,5 km sau semimaraton 21 km.

Garantam aer curat si voie buna!

Garantat este si kitul de participare compus din tricou tehnic de alergare Intersport, cupon discount 20% Intersport, produs Powerbar, day pass de la World Class, mini pack B.U. pentru fete si STR8 pentru baieti,  numar de concurs personalizat, cip de unica folosinta pentru cronometrare electronica, medalie de finisher metalica turnata, acces la punctele de revitalizare de la start/finish si de pe traseu, o portie de gulas sau paste cu sos rosu, la alegere, fotografii usor de identificat incarcate in aplicatia mysportsphotos, clasament open si pe categorii, diploma de participare electronica, tombola cu premii pentru toti cei prezenti, servicii medicale in zona de start/finish si pe traseu.

Ridicarea kitului de concurs se va face pe baza actului de identitate cu care te-ai înscris și a declarației pe proprie răspundere semnată de către tine. În cazul în care nu ridici kitul personal, declarația trebuie semnată și de persoana care ridică kitul, ca martor care să certifice că tu ai semnat declarația și o copie a actului de identitate al participantului.

Ne vedem pe 17 septembrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *