De la o alergare de iarna, la o serie de evenimente

Salveaza datele seriei Baneasa Trail Run
January 29, 2016

De la o alergare de iarna, la o serie de evenimente

De la an la an, Baneasa Trail Run a devenit  o cursa populara, crescand de la 180 de alergatori la prima editie din 2012, la 1000 de alergatori la cea de-a patra editie din 2015. Desi locurile disponibile au fost suplimentate, am fost sold out inainte cu o luna, ceea ce ne-a determinat sa facem din Baneasa Trail Run o serie de evenimente. Astfel, vei putea alerga la aceasta competitie si te vei putea bucura de peisajul padurii in trei anotimpuri diferite: primavara, toamna si iarna.

Ultima editie, cea din 13 decembrie 2015, a primit un feedback foarte bun: nota 9,5 din maximul de 10, iar pentru aceasta nota nu putem decat sa iti multumim ca ai venit si te-ai bucurat de eveniment. La fel de mult le multumim si partenerilor care sustin acest eveniment. Acest lucru ne obliga sa mentinem stacheta ridicata din punctul de vedere al organizarii si sa ne perfectionam. Intotdeauna e loc de mai bine.

Conceptul Baneasa Trail Run va ramane punctul forte al evenimentului. Vei putea alerga in continuare pe cele doua trasee din padurea Baneasa: cross 10.5 km si semimaraton 21 km.  vei petrece un timp de calitate alaturi de prieteni alergatori, intr-o atmosfera placuta, in cadrul party-ului din restaurantul Casa Alba. Vom servi masa si ii vom aplauda pe participanti in cadrul festivitatii de premiere.

Editia a 5-a va avea loc pe 24 aprilie, de data aceasta si este un prilej bun sa descoperi si sa te bucuri de aerul curat si de peisajul padurii Baneasa.

Mai multe despre Baneasa Trail Run Series.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *