Antrenamente

Antrenamente Baneasa Autumn Trail Run

Vor fi trei antrenamente oficiale Baneasa Autumn Trail Run pentru  acomodarea cu suprafata de alergare, cel mai important aspect. Ca beneficii avem aerul curat din padure si incheieturile protejate de potecile de pamant. Alergarile de grup sunt anuntate pe pagina noastra de facebook. Alergam pe traseul de cros, 10,5 kilometri (vezi traseul aici).

 • mai multi conducatori de antrenament cu pace diferit

 • fotografii

 • tombola cu diverse premii oferite de parteneri

 • invitat special din rândul alergătorilor, oameni care sa ne inspire

Datele antrenamentelor oficiale

  Regulament antrenamente
  Acest regulament se aplica in cadrul antrenamentelor oficiale Baneasa Spring Trail Run, organizate de Asociatia "TRAIESC SANATOS" si Running Media Consulting SRL, ce au loc in datele: 12 august, 26 august si 9 septembrie.

  Daca considerati ca nu puteti respecta prezentul regulament, este interzis sa participati la acesta. Participarea se face pe propria raspundere a fiecarui participant, organizatorii nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in cazul unui incident.

  1.Antrenamentele oficiale ale competitiei au startul din fata Academiei de Politie si se desfasoara pe traseul de cros 10,5 km. Alergarile prin padure presupun mai multe elemente care trebuie luate în considerare astfel incat sa fie evitate evenimentele neplacute. Antrenamentele nu sunt asistate din punct de vedere al sigurantei. Asadar, trebuie prudenţă. Traseul este unul virajat, iar alergarea prin padure presupune evitarea denivelarilor, crengilor, cioturilor, si in general a elementelor specifice unui teren accidentat. Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul unei accidentari. In cazul oricarui incident sunati la serviciile publice de urgenta la 112. Este obligatoriu sa aveti un telefon mobil cu bateria incarcata in timpul antrenamentului.

  2. Antrenamentul se va desfasura in grupuri, fiecare grup avand un conducator desemnat de organizator, cu ritm diferit, ritm care va fi anutat la fata locului.

  3. Traseul este nemarcat. Alergatorii trebuie sa insoteasca un conducator de grup pe toata perioada antrenamentului pentru a nu se rataci si pentru a avea parte de o experienta placuta si organizata. Alergatorii care nu pot tine ritmul conducatorului de grup din care fac parte, se opresc pe loc si astepta conducatorul unui grup cu ritm de alergare inferior. Este interzis sa urmariti o alta persoana decat conducatorul de grup, urmarirea unei alte persoane in timpul alergarii va poate duce in eroare si va puteti rataci.

  4. Organizatorii pot sa foloseasca si sa reproduca orice material continand imagini cu participantii in alergare sau nu. Organizatorii pot da aceste materiale unei terte persoane fara aprobarea participantilor; aceasta libertatea se poate exercita pe orice perioada de timp.

  *Regulamentul este întocmit şi este făcut public conform legislaţiei româneşti, fiind disponibil pe site-ul www.baneasatrailrun.ro. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea unui anunţ prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul www.baneasatrailrun.ro