AUTUMN TRAIL RUN

Băneasa Autumn Trail Run - 17 septembrie

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Traseu Cros - 10,5 KM Traseu Semimaraton - 21 KM

October 12, 2017

Start inscrieri Baneasa Winter Trail Run 2017

Pe 10 decembrie te asteptam sa sarbatorim impreuna 10 editii de Baneasa Trail Run! Si cum sa sarbatorim altfel decat in alergare pe potecile padurii Baneasa. Traseele de […]
September 13, 2017

Special Pack Powerbar

POWERBAR® RECOVERY 2.0 – BAUTURA AVANSATA DE REGENERARE Vrei cea mai mare eficienta din antrenamentul tau? Afla aici cum! Obtine cea mai mare eficienta in cadrul […]
August 18, 2017

Kitul de participare Baneasa Autumn Trail Run 2017

Editia de toamna Baneasa Trail Run, powered by Baneasa Shopping City, sponsorizata de Intersport si City Grill va avea startul pe 17 septembrie. Ia-ti prietenii si […]

Florin Munteanu


Este minunat ca s-au mobilizat atatia oameni sa participe la o cursa de iarna, chiar daca nu a fost zapada. Merita sa venim si la editia urmatoare!

Adrian Dobre


Am participat si anul trecut la Baneasa Trail Run. Este cursa la care vin cu gasca, suntem o gasca mare de alergatori, ne plac traseul si atmosfera, suntem cu totii prieteni. De fapt, asta este Baneasa Trail Run, o cursa a prietenilor!

Mihai Teodorescu


Traseul presarat cu voluntari la fiecare schimbare de direcție, ce ne incurajau frenetic, a fost superb. Doua sute de nebuni au crosetat printre copaci, batatorind zapada proaspata. Mai vreau!

Florin Simion

Time Trial Running


Desi aveam multe motive sa ma retrag rapid de la Baneasa, atmosfera deosebita de dupa concurs m-a induplecat. BTR […] poate deveni un bun reper in calendarul competitional.

Dragos Pirnog


Atmosfera de la antrenamente si din timpul cursei, organizarea impecabila, frumusetea traseului si nivelul ridicat al participantilor care te motiveaza sa dai mai mult sunt principalele motive pentru care imi doresc sa revin si in 2014 cand sper sa imi imbunatatesc timpul.

Serban Damian

Ro Club Maraton


M-am bucurat de alergare pentru că peisajul era foarte frumos. De asemenea, plăcută a fost și masa la restaurantul Casa Albă unde am fost invitați după concurs. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu o mulțime de prieteni și să mai discutăm.

Andrei Gligor


A fost Baneasa Trail Race, a fost o experienta de neuitat pentru mine, atat datorita peisajului de poveste, cat si datorita faptului ca a fost prima mea alergare pe un astfel de teren si pot spune ca mi-a placut la nebunie. Singurul regret este ca au fost doar 10 kilometri. :)

Gabriel Solomon

People for Sport


A fost o cursa superba, cu un traseu foarte frumos, pacat de forma mea. Ma antrenez eu toata iarna si revin la anul sa ma razbun. Pana atunci, nu pot decat sa ramin cu o amintire frumoasa si cu pofta mai mare pentru alergat iarna asta…

Radu Milea

Sport la Orice Varsta


Prietenii de la traiescsanatos.org au facut o treaba formidabila anul acesta si au ridicat stacheta organizarii foarte sus!

Maria Rus

Diva In Bocanci


Exista multe feluri de antrenamente care sa te ajute sa devii un alergator mai rapid si mai puternic, dar cea mai placuta si distractiva metoda este cea de a experimenta conditii noi de desfasurare, iar pentru mine Baneasa Trail Run a fost o astfel de situatie.